Walkom Foundation

Follow

This company has no active jobs

0 Review

Rate This Company ( No reviews yet )

Work/Life Balance
Comp & Benefits
Senior Management
Culture & Value

Walkom Foundation

(0)

About Us

Hogyan kell játszani a póker?

Játék kiválasztása. Győződjön meg róla, hogy a webhely megfelel a kedvenc játékainak és korlátainak. Az Ön által kiválasztott póker oldalnak sokféle játékot kell kínálnia, amelyek mind a népszerű alapanyagokat, mind a niche változatokat fedik le. Nagyobb oldalak is terjeszteni egzotikusabb játékok, mint a Badugi, Razz és Draw változatok. Legalább a Hold’em, az Omaha, a Stud és a vegyes játékformátumoknak több tétszinten is elérhetőnek kell lenniük.

Ez magában foglalja a tét emelését. Alapvetően azt mondod, hogy úgy gondolod, hogy az ellenfélnek rosszabb keze van, mint nekik. Aztán, miután megvan a legjobb kéz, akkor fog hajtani, mint az ellenfél csak egy gyenge kéz. A rövid távú lejtőket el lehet távolítani, ahelyett, hogy a lejtőn járnánk. És elkerülve a gondatlan játékot, hogy üldözze a veszteségeket, elősegíti, hogy okosabb lépéseket tegyen a matematikában A türelem és a fegyelem egy szilárd bankroll alapból származik.

Tudva, hogy a bankroll biztonságos a tétek számára, bizalmat ad a megfelelő játékok készítéséhez. Tartsa be a megalapozott webhelyeket, amelyek általában pozitív hírnévvel rendelkeznek. Ne kockáztassa a pénzeszközöket a nem bizonyított szolgáltatókkal. Keresse meg a márkát bármilyen piros zászlók, mint a rossz ügyfélszolgálat vagy a lassú visszavonások. Győződjön meg róla, hogy a póker lapok oldal engedélyezett és követi az összes területi szabályozást.

Biztosítani akarja, hogy felelősségteljesen kezelik a pénzt, és erős biztonsági védelemmel rendelkeznek. Néhány gyakori példa az aktív stratégiák közé blöffölés, emelés, és hívás. A másik stratégia az “aktív”, amely magában foglalja, hogy valamit tenni, hogy befolyásolja az eredmény a játék. A játékstílus és a korlátok megfelelése elegendő játékossal létfontosságú. Több játékos több nyitott asztalt jelent az összes tétben és több akciót.

Kerülje az alacsonyabb forgalommal és likviditással rendelkező pókerhelyeket, különösen, ha magasabb limiteket játszik. Player Traffic and Liquidity. Csak a nagyobb webhelyek támogathatják a hatalmas játékosokat. Texas Hold’em nyilvánvalóan vonzza a legtöbb forgalmat, de ellenőrizze, hogy más játékok tetszik jól lakott. Olvasás az asztalon túl. Az önfelfedezés útja. A nem verbális jelek értelmezésének képessége, a motivációk megértése és másokkal való együttérzés a mindennapi interakciókba kerül.

Ez a kulcs a hatékony kommunikációhoz, a tárgyalásokhoz, sőt a konfliktusok megoldásához. Ez egy átruházható készség, amelynek következményei messze túlmutatnak a játékon. A pókerben az elme olvasásának képessége nem korlátozódik a pókerasztal zöld érzésére. Hogyan javítja a Bankroll stratégia a játékot. Amikor a bankrollod a sorban van, rossz érzelmi döntéseket hozol.

Az intelligens bankroll-terv nemcsak pénzügyileg védi Önt, hanem javítja a játékot. Azonban a bankroll védelme lehetővé teszi, hogy szélesebb, jövedelmezőbb tartományt játsszon, mivel nem kétségbeesett minden pot Az a félelem, hogy elveszíted, amit nem engedhetsz meg magadnak, szorosabban játszik, mint az optimális.

Office Photos